ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ Η ΜΕΓΙΣΤΗ (Μέρος 1ο)

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015 7:20 π.μ. Άπό Δωρόθεος Μοναχός

Ἐρώτηση : "Απειλή της άνθρωπότητος η μεγίστη ...


Μπορείτε επίσης να το διαβάσετε  εδώ

Εάν θέλετε να κατεβάσετε το κείμενο σε pdf αρχείο  πατήστε εδώ

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Γέροντα Δωρόθεε, ευλογείτε και καλή χρονιά!

Ίσως, ως αναφορά μέσα στο πόνημά σας, σας φανεί χρήσιμο αυτό το βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=4dzMPy_FUtM
Πρόκειται γιά περίπτωση Έλληνα ομογενούς, ο οποίος ασπάστηκε το ισλάμ και έκανε περιτομή.

Πέρα από το ότι αυτός ο άνθρωπος θεώρησε ως αναξιόλογα σημεία αναφοράς τόσο τον Παρθενώνα, όσο και την Αγία Σοφία, ενώ αντιθέτως "βρήκε την υγειά του" με τις ...σοφίες των καμηλιέρηδων της ερήμου (βλέπε πχ εδώ: http://nikosxeiladakis.gr/%CE%BF-%CE%BC%CF%89%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CE%B8-kai%CF%84%CE%B1-%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83/), υπάρχει κίνδυνος να χρησιμοποιηθεί το συγκεκριμένο βίντεο γιά προπαγανδιστικούς σκοπούς στη χώρα μας. (Ο ίδιος στα σχόλια εμφανίζεται αμετανόητος. Θεωρεί ότι έπραξε το σωστό.)

Σημειώστε ακόμη πως, απ' όσα γνωρίζω, πουθενά δεν αναφέρεται στο Κοράνι η αναγκαιότητα της περιτομής.
Επίσης, με μιά μικρή έρευνα στο Διαδίκτυο, ανακάλυψα πως στο ισλάμ ελκύονται ...άθεοι, με το επιχείρημα (των ιμάμηδων) ότι ο αθεϊσμός και το ισλάμ είναι παρόμοια!!!

Επειδή στη ζωή μου ξόδεψα χρόνο και ενέργεια γιά να διαβάσω και να μάθω πεντέξη πράγματα, δεν αντέχω να βλέπω και ν' ακούω διδασκαλίες αγραμμάτων και ανοήτων να εμφανίζονται ως σοφίες. (Τί δουλειά έχει η άρνηση των θρησκειών με ...θρησκεία;! Εκτός αν εννοούν άρνηση ειδικά του χριστιανισμού.) Όθεν, περιμένω την αιχμηρότητα του γραπτού λόγου σας ν' ανασκευάσει αυτή την ανοησία (αθεϊσμός παρόμοιος με ισλάμ), καθώς και όλες τις παρόμοιες.

Να σας έχει ο Θεός πάντα καλά!

1 Ιανουαρίου 2016 στις 1:35 π.μ.

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ έκφράζεστε κοσμίως