Περί άντιχρίστου & David Mayer de Rothschild

Κυριακή 15 Αυγούστου 2010 5:58 π.μ. Άπό Δωρόθεος Μοναχός

Ἐρώτηση : Περί άντιχρίστου & David Mayer de Rothschild

(Βασιλική)


Ἀπάντηση : Στό ἐρώτημα περί Ἀντιχρίστου ἤδη ἀπαντήσαμε γενικῶς. Ἀσφαλῶς τά ἴδια ἰσχύουν καί γιά τήν περίπτωση τοῦ Meyer Rothschild. Θά γνωρίζετε, ἡ ἄφθορος Πίστις μας, ὑποβαστάζει δυνατές προσωπικότητες πού, στή σύγκρουσή τους μέ τοῦτον τόν ταλμουδομανῆ φαρισαῖο, θά τόν κατεδαφίσουν «μετ’ ἤχου» (Ψαλ. θ΄7). Στόν οὐτιδανό trillionaire αἱμοπότη θά συμβῆ ὅ,τι καί μέ τούς ἄλλους μάγους: τόν Σίμωνα, τόν Ἐλύμα, τόν Κύνωπα, τόν ἀνώνυμο, τούς ὁποίους ἐκμείωσαν καί παντελῶς ταπείνωσαν οἱ Ἅγιοι Ἀπόστολοι, ἀντιστοίχως : Πέτρος, Παῦλος, Ἰωάννης, Ἰάσων καί Σωσίπατρος.

5 σχόλια :

aprogrammatista είπε...

η απάντηση είναι πολύ γενικόλογη για τα όσα αυτό το άτομο αντιπροσωπεύει αυτή την στιγμή και δεν είναι ένας απλός ταλμουδομανῆς φαρισαῖος αλλά ένας οικολόγος που θέλει να γίνει παγκόσμιος σωτήρας και από ότι φαίνεται και οπαδούς έχει και δύναμη και χρήμα και ψευτοταπείνωση και ψευτοθαύματα και κόπους και μόχθους και πλάνες πολλές και ποικίλες και διείσδυση στην εκπαίδευση και προώθηση σε παγκόσμιο επίπεδο των ιδεών του μέσω live earth, earth hour σβήστε τα φώτα....και τα σημάδια τα νεοεποχίτικα του αναμενόμενου μεσσία αφήνει και ο πάπας τον υποδεικνύει σε αγιογραφία ως τον Χριστό -http://i847.photobucket.com/albums/ab31/ernam299/10000.jpg- και πολλά πολλά πολλά άλλα που θα πρέπει ίσως "Πάτερ?" να μελετήσετε πριν με τόση ευκολία απορρίψετε!!!!

19 Αυγούστου 2010 στις 11:03 μ.μ.
Anninos Christoforou είπε...

META POU THA TELIWSOUN OI MEGALOI POLEMOI META APO 30 KAI XRONIA
NA STAMATISH O PANIKOS APO TOUS PRODROMOUS TOU ANTICHRISTOU

26 Αυγούστου 2010 στις 6:32 π.μ.
aprogrammatista είπε...

Εδώ καράβια καίγονται βαρκούλες αρμενίζουν.....όλα οδηγούν προς το σφράγισμα και εμείς μιλάμε για πρόδρομους του αντιχρίστου, ένδοξη Ελλάδα και Αγιά Σοφιά, δεν έχουμε ίσως καταλάβει ότι οι περισσότεροι Έλληνες σήμερα είναι μάλλον ειδωλολάτρες και ότι η αποκάλυψη είναι παγκόσμιο Βιβλίο και όχι Ελληνικό, μην πέφτουμε αδελφοί στην ίδια πλάνη με τους Εβραίους θεωρώντας τους εαυτούς μας εκλεκτό λαό Του Θεού!

5 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:39 π.μ.
marina είπε...

Αγαπητή αναγνώστρια,όταν ζητάτε από τον γέροντα να διαβάσει περισσότερο υπονοείτε ότι εσείς είστε πολύ πιό διαβασμένη; ή πιό μέτρο συγκρίσεως πέρνετε; Σας βεβαιώ ότι ο γέροντας έχει γράψει βιβλία και ένα από αυτά που είναι καθ'οδόν ιστορεί την προέλευσιν της οικογενείας Rothchield. Όταν λοιπόν μελετήσετε εσείς καλύτερα την πραγματική ιστορία και το τί παίζεται μπορείτε να προτρέπετε έναν γέροντα που αφιέρωσε όλη του την ζωή στην ιστορία της Ελλάδος και του Χριστιανισμού.
Όσο γιά το ότι οδηγούμεθα προς το σφράγισμα σίγουρα αυτό ισχύει καί θα ισχύει έως το τέλος των καιρών. Αυτό δέν σημαίνει όμως ότι ο τελικός αντίχριστος είναι αυτός που θέλει να υποδείξει ο καθένας μας!
Φωτεινή Ασπίδα

11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:43 μ.μ.
aprogrammatista είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΝΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΟΜΩΣ ΤΟ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΕΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΙΑΧΩΒΑΔΕΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΝ Π. ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ ΣΤΙΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.........ΕΠΙΣΗΣ ΑΓΑΠΗΤΗ Φωτεινή Ασπίδα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ Ή Ο ΚΑΘΕ ΓΕΡΟΝΤΑΣ Πάπας αλάθητος, ούτε γκουρού για προσκύνηση, πάντα δε πρέπει να συνεχίζουμε τις έρευνες, άλλωστε στο ίντερνετ είμαστε δεν βλέπουμε ο ένας το πρόσωπο του άλλου....Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!

17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 2:36 π.μ.

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ έκφράζεστε κοσμίως